Maturanti Tehničke škole rastjerali kišne oblake iznad Bijeljine pa odigrali "Ludi letnji ples" FOTO/VIDEO

Ni oblaci, ni kiša koja je predveče padala u Bijeljini nisu pokvarili njihovo veče! Naoružani širokim osmijesima, u pažljivo biranim svečanim haljinama i odijelima, maturanti Tehničke škole "Mihajlo Pupin" okupili su se na Gradskom trgu kako bi se oprostili od svojih srednjoškolskih dana.

BIJELJINA

Mladost i ljepota mamili su poglede sugrađana, rodbine i prijatelja, koji su došli da isprate još jednu generaciju maturanata, a oni su na oduševljenje svih prisutnih priredili iznenađenje i odigrali svoj maturski "Ludi letnji ples". 

Potom su ponosno prošli centrom grada do hotela "Drina", gdje će sa svojim školskim drugarima i profesorima do kasnih večernjih časova slaviti završetak najbezbrižnijeg i ujedno najljepšeg perioda života.

Ovo zajedničko druženje na kraju četvorogodišnjeg putovanja će, kako kažu, dugo pamtiti. Neka prijateljstva će ostati vječna, a srešće se ponovo na proslavama godišnjica mature, sa novim pričama i sjećanjima na ovu noć koja će ih ispratiti u ozbiljni svijet odraslih.

Čestitku maturantima uputio je direktor Tehničke škole "Mihajlo Pupin", Milenko Maksimović, poželjevši im da svojim radom i djelima u budućnosti učine život ljepšim.

Večerašnjom proslavom zatvorene su ovogodišnje maturske svečanosti u Bijeljini.

20°

Umjereno oblačno
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 08:00

    Umjereno oblačno
    22°C
  • 11:00

    Vedro
    32°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI