Milovanović: Veliki priliv članova u stranku

Predsjednik Opštinskog odobora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Bijeljini Miroslav Milovanović rekao je juče da je SNSD, koja je najveća politička partija u Republici Srpskoj, u posljednjih 11 mjeseci imala veliki priliv članova, te da je samo u Bijeljini primljeno više od 1.200 novih članova.

IZBORI

„Veliko interesovanje ljudi za SNSD-a je sasvim razumljivo, s obzirom da je to najveća politička partija iz čijih redova su predsjednik Republike, član Predsjedništva BiH, predsjednik Narodne skupštine Srpske, kao i Vlada", rekao je Milovanović, nakon svečane podjele članskih karti novoprimljenim članovima ove partije.

Prema njegovim riječima, napisan je program za predizbornu kampanju, na kojem je radio veliki broj stručnjaka, a koji nudi promjene koje su neophodne da bi se poboljšao kvalitet života u Bijeljini i Semberiji.

„Prije svega, moramo zaustaviti urbanistički genocid koji je na snazi godinama i spriječiti da pojedinci obezbjeđuju sve građevinkse dozvole prema ličnim željama. Neophodno je da se napravi konačan urbanistički plan u koji se moraju uklapati svi budući investitori, a ne da se opštinska administracija uklapa u želje investitora", istakao je Milovanović.

On je naveo da je proteklih 16 godina, od kada je jedna politička garnitura na vlasti u Bijeljini, ostavilo takve posljedice iza sebe da je manevarski prostor drugih partija veliki.

Dvadesetogodišnji Miloš Gavrić, student Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini i novi član SNSD-a, rekao je da je u ovoj političkoj partiji prepoznao snagu koja može da promijeni Srpsku i učini je ekonomski jačom.

„Očekujem promjene na izborima koje će poboljšati položaj mladih u Bijeljini", rekao je Gavrić.

Dvadesetogodišnja Željka Petrović rekla je da je članstvo u SNSD-u veliki podstrek za učešće u političkom životu u Bijeljini.

Svečanoj dodjeli članskih karata, koja je održana u prepunoj sali Gradskog bioskopa, prisustvovalo je rukovodstvo OO SNSD Bijeljina.

12°

Vedro
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    12°C
  • 08:00

    Vedro
    13°C
  • 11:00

    Vedro
    20°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI