Gradonačelnik Petrović: Svjetski, a naš - Bojan Petričević

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović danas je održao sastanak sa bijeljinskim videografom i fotografom Bojanom Petričevićem.

BIJELJINA

-Imali smo vrlo konstruktivan i prijatan sastanak sa mladim umjetnikom koji je virtuoz u oblasti fotografije i marketinga. Dotakli smo se mnogih tema i dogovorili nastavak saradnje i nove projekte. Fotografije Bojana Petričevića izgledaju kao one u "World Press Photo" pa i bolje, srećna je Bijeljina dok je ovakav čovjek posmatra kroz svoj objektiv, rekao je Petrović.

U objavi o današnjem radnom sastanku, Petričević je najavio nove projekte koji će za cilj imati promociju našeg grada.

-Zbog fotografije i videografije putujemo, posjećujemo druge zemlje, upoznajemo narode i običaje. Koliko god svijet bio lijep na kraju se uvijek vratimo kući, u našu Bijeljinu. Radili smo i radićemo još. Predstavićemo je, ukoliko nam se ukaže prilika, baš onako kako to zaslužuje. Bijeljina je dom svima nama. Tu živimo, tu se družimo, zaljubljujemo i osnivamo porodice. Tu radimo, privređujemo i tu ostajemo. Iz Bijeljine odlazimo, ali joj se vraćamo, što je posebno primjetno u ljetnom periodu. Na svima nama je da je napravimo još boljim mjestom za život.Kao što dječija pjesmica kaže - kad se male ruke slože, sve se može, sve se može, napisao je Petričević na svom Facebook profilu.