Miss Republike Srpske 2012 – I Vi odlučujete!

Bijeljina je ove godine po prvi put domaćin izbora Miss Republike Srpske 2012 koji će se održati 20.05.2012 godine u Etno selo Stanišići svečani salon "Moskva"s početkom u 20:00h uz direktan prijenos na RTRS!

BIJELJINA

Pod pokroviteljstvom Opštine Bijeljina i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srspke, domaćin izbora Miss Republike Srpske za 2012 godinu je Bijeljina.

Oficijelni hotel izbora Miss RS 2012 je Hotel Drina Bijeljina.

Voditelji programa: Sanja Popović i Slađana Pejić.

U muzičko-revijalnom dijelu programa učestvuju: Jelena Ristić, grupa Aleksandrija, Jasmin Joldić, Slađa Delibašić i Silvija, Fuego DJ Don't walk i violinistica Rebeca Sanchez, plesni klub Sebastijan Brčko, plesni studio 101 Bijeljina i revija 10 najljepših koja će revijalno predstaviti najnoviju kolekciju Sport Vision.

Za estetsku pripremu djevojaka i savršen make up 30 najljepših djevojaka RS će se pobrinuti frizersko-kozmetički centar Touch, koji se nalazi u Alta shopping centru u Sarajevu i TC Džananović u Zenici.

Oficijelna odjeća za mlade izbora "MIss RS 2012" je Shooters a oficijelni kupaći kostim je "Exclusive" Banja Luka.

Svečane večernje haljine za 12 superfinalistica obezbjedile su naše renomirane modne dizajnerice Edina Osmančević i Svjetlana Vukovič Ceca.

Izbor Miss BiH za Miss Svijeta u svom predznaku nosi naziv "ljepota s svrhom" te su sve djevojke učesnice izbora Miss RS 2012 u centru grada Bijeljine dijelile edukativne letke što predstavlja dio akcije za prevenciju raka dojke pod nazivom „Nosim ružičasto za moju mamu".

Iskreno se nadamo da će sve mame, žene, djevojke shvatiti koliki je značaj upravo podizanje svijesti o važnosti prevencije raka dojke.

Finalistice izbora "Miss RS 2012" su pozvale mame, žene, djevojke da vode redovnu kontrolu, da obavljaju redovne mjesečne samopreglede kako bi se smanjio broj oboljelih i kako bi se spriječio nastanak ove bolesti.

Sve fotografije učesnica uradio je modni fotograf Predrag Todorović, koji je oficijelni fotograf Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta. A kojih 12 djevojaka stječu pravo učešća u državnom finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta 2012, saznaćemo 20.05.2012 godine u 20:00h uz direktan tv prijenos RTRS iz Etno selo Stanišići svečani salon "MOskva" Bijeljina.

Telefonske linije za glasanje su već otvorene, a glasati možete tako što ćete nazvati broj 096-840-8.. (plus redni broj djevojke) cijena poziva 1KM + pdv.

Svih 30 djevojaka učesnica izbora Miss Republike Srpske 2012 možete pogledati na http://www.facebook.com/missbih.ba i vidjeti njihove brojeve za glasanje!

Osim titule Miss Republike Srpske, jedna djevojka će osvojiti i titulu Miss BTV Fashion, odnosno jedinog internet televizijskog modnog portala www.btvfashion.com!

I VI ODLUČUJETE - kojih 12 djevojaka će se plasirati u finalni izbor Miss BiH 2012!!!!

 

20°

Umjereno oblačno
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 08:00

    Umjereno oblačno
    22°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI