Gojko Vasić na manifestaciji "Mjesec borbe protiv bolesti zavisnosti"

Direktor policije Republike Srpske Gojko Vasić i predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture i nevladinih organizacija u Komisiji za suzbijanje zloupotrebe droga prisustvovaće sutra u Bijeljini manifestaciji povodom "Mjeseca borbe protiv bolesti zavisnosti".

BIJELJINA

Konferenciju za novinare organizovaće Dom zdravlja u Bijeljini, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite, Ministarstvom unutrašnjih poslova i Ministarstvom prosvjete i kulture.

U bijeljinskoj Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" biće održan igrokaz o temi "Opasnosti od bolesti zavisnosti", kao i izložba učeničkih radova o temi "Droga - alkohol - pušenje", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Tom prilikom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izvešće taktičko-pokazne vježbe, a biće odigrana i košarkaška utakmica između učenika OŠ "Vuk Karadžić" i pripadnika MUP-a.

Planirano je i predstavljanje izvještaja Centra za mentalno zdravlje Doma zdravlja u Bijeljini o preventivnim aktivnostima, kao i značaju međusobne saradnje timova porodične medicine i Centra sa ciljem prevencije bolesti zavisnosti.

"Mjeseca borbe protiv bolesti zavisnosti" obilježava se od 15. novembra do 15. decembra.

20°

Umjereno oblačno
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 08:00

    Umjereno oblačno
    22°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI