Bijeljina: Toplo, popodne nestabilno vrijeme

U Republici Srpskoj prijepodne suvo i ugodno toplo, poslepodne toplo uz nestabilnosti s pljuskovima i grmljavinskim procesima, prvo u južnoj polovini zemlje, poslepodne na sjeverozapadu i dijelom sjeveru. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 14, najviša dnevna temperatura vazduha do 28 stepeni.

BIJELJINA

Ujutro i prijepodne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, a oko rijeka i po kotlinama maglovito, gdje se ponegdje tokom prijepodneva pri dizanju magle, može formirati prolazna niska oblačnost.

Tokom dana sunčano uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost, suvo i ugodno toplo. Poslepodne uz rast oblaka nestabilnosti u južnoj polovini zemlje, biće prolaznih lokalnih grmljavinskih procesa i pljuskova, koji će se pomjerati prema centralnom pojasu.

U kasnije poslepodne i veče s nestabilnostima na zapadu i sjeverozapadu. Najmanje vjerovatnoće za pljuskove od centralnih predjela na sjever i sjeveroistok gdje će pretežno biti suvo.

Jedino, dijelom na sjeveroistoku Semberije prema večeri moguć prolazni pljusak od zone nestabilnosti istočnije od tog regiona.

Vjetar: slab i promjenjljiv, popodne na zapadu umjeren zapadni kako će biti i na jugu, uglavnom za vrijeme nestabilnosti.

Minimalna temperatura vazduha: od 11°C do 16°C, na jugu i sjeveroistoku do 18°C, u planinama oko 9°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha: od 25°C do 30°C, u planinama od 20°C.

11°

Oblačno
  • 05:00

    Oblačno
    11°C
  • 08:00

    Umjereno oblačno
    11°C
  • 11:00

    Umjereno oblačno
    16°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI