Nedjeljni horoskop od 28. oktobra do 3. novembra

Blizanci da izbjegavaju rizike, Vagama odlično vrijeme za flert

Zanimljivosti

OVAN

Nedjeljni horoskop od 28. oktobra do 3. novembra 2024. godine kaže da tokom ove nedjelje, vaš krug prijatelja i saradnika može da se popuni uticajnim ljudima, što će vam pomoći da branite svoje interese sada i u budućnosti. Ipak, trebalo bi da izbjegavate aktivnosti u kojima nemate dovoljno iskustva. Moći ćete da riješite zbrkane situacije i razjasnite nejasne događaje na ljubavnom polju. Neke događaje iz prošlosti bolje ćete razumjeti. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedjelja.

BIK

Položaj planeta tokom nedjelje donosi vam povoljnosti za učenje. Znanje i iskustvo koje imate otvoriće vam nove perspektive. Postoji veća šansa za samoostvarenje, posebno u naučnim radovima i istraživanjima. Trebalo bi da izbjegavate konflikte sa partnerom ili osobom koja vam se dopada i težite kompromisima. Takođe, zvijezde ne preporučuju rješavanje pravnih pitanja ove nedjelje. Bolje se strpite i završite sve što imate na umu naredne nedjelje. Moguća glavobolja. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i utorak.

BLIZANCI

Zvijezde savjetuju da tokom ove nedjelje izbjegavate rizike, posebno pri fizičkom radu. Možete da se oslonite na prijatelje. Posvetite više pažnje svojoj poslovnoj reputaciji, dobićete priliku da je poboljšate. Iskoristite svoj šarm i lične veze kako biste osigurali uspjeh. Ako ste zauzeti, ovo je nedjelja puna strasti i lijepih iznenađenja! Slobodni, spremite se za novo poznanstvo i početak kvalitetnog odnosa. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam subota i nedjelja.

RAK

Nedjeljni horoskop od 28. oktobra do 3. novembra 2024. godine kaže da vam položaj planeta pogoduje da se više povežete sa prijateljima. Okruženi ste ljudima koji vam prijaju i vaš krug istomišljenika može da raste zahvaljujući vašem šarmu.
Izbjegavajte duboka introspektivna istraživanja. Umjesto toga, priuštite sebi opuštanje kod kuće. U ljubavi sve ide kako treba, partner planira da vas pita da li ste spremni za sljedeći korak. Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

LAV

Vaš nedjeljni horoskop vas savjetuje da izbjegavate pretjeranu upornost i sebičnost tokom ove nedjelje. Svađe i sukobi oduzeće vam energiju, a kompromisi će vam donijeti više koristi. Posvetite više vremena odmoru, najbolje u komforu svog doma. Ulaganje u stvaranje dodatne udobnosti u kući može da bude vrlo uspješno. Neke teme iz prošlosti mogu ponovo da se pokrenu na ljubavnom polju, ali ne brinite. Kraj nedjelje poboljšaće raspoloženje. Provjerite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

DJEVICA

Ova nedjelja vam donosi priliku da se dokažete u poslu ili kreativnim aktivnostima. Sreća će vam otvoriti šire mogućnosti, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu. Preuzmite inicijativu u ljubavi i idite na društvene događaje gdje možete da upoznate zanimljive osobe. Budite praktični u rukovanju novcem i ne planirajte dugoročno ove nedjelje. Jedan poziv od osobe suprotnog pola može prijatno da vas iznenadi tokom vikenda. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i četvrtak.

VAGA

Nedjeljni horoskop od 28. oktobra do 1. novembra 2024. godine kaže da ćete osjetiti potrebu da se posvetite izgledu i zdravlju. Umjesto dijeta, fokusirajte se na zdrav način života koji će vam donijeti dugoročne rezultate. Važno je da uživate u tome što radite. Kada komunicirate, budite iskreni i oprezni s nepoznatim osobama. Ovo je dobro vrijeme za flert, ali budite na oprezu sa zlonamjernima. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

ŠKORPIJA

Stižu vam povoljne prilike za komunikaciju! Moći ćete jasno da izrazite svoje misli, a vaše veze s drugima mogu da se razviju u nešto više, čak i romantično. Takođe, energija će vam biti na visokom nivou, što će vam pomoći da se nosite s kućnim obavezama. U porodičnim odnosima, težite kompromisima kako biste izbjegli svađe. Budite iskreni, to može da riješi mnogo više problema nego što mislite. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

STRIJELAC

Zvijezde vam ne preporučuju da tokom ove nedjelje trošite previše novca na zabavu. Važno je da kontrolišete budžet i fokusirate se na stabilnost u vezi. Moguća su sudbonosna poznanstva ili poboljšanje postojećih odnosa, ali pazite na iskrenost kod novih poznanstava. Ovo je povoljno vrijeme za rješavanje pitanja osiguranja ili nasljedstva. Krajem nedjelje moguć je sukob sa nekim od članova porodice, čuvajte se ishitrenih reakcija. Moguća nesanica. Najbolji dani biće vam petak i nedjelja.

JARAC

Zvijezde vas savjetuju da tokom ove nedjelje usmjerite energiju na jedan zadatak umjesto da rasipate napore na više strana. Fokusirajte se na važne projekte i izbjegavajte ljude koji bi mogli da poremete vaše planove. U ličnim odnosima, može da vam se ukaže nova perspektiva. Ako još niste u vezi, sada je idealno vrijeme da započnete nešto novo. To može da bude osoba koju ste nedavno upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i srijeda.

VODOLIJA

Trebalo bi da izbjegavate sukobe sa rodbinom tokom ove nedjelje, posebno oko tema koje se tiču vašeg partnera. Pravna pitanja ne rješavajte sami, već potražite savjet stručnjaka. Ovo je povoljno vrijeme za karijeru, jer pred vama mogu da se nađu prilike za napredovanje. Briga o zdravlju takođe je važan aspekt ove nedjelje. Ne ignorišite simptome, čak i ako je u pitanju prehlada. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 28. oktobra do 1. novembra 2024. godine kaže da ćete tokom ove nedjelje osjećati želju za rizikom, ali je važno da razlikujete konstruktivne poteze od nepromišljenih avantura. Izbjegavajte sumnjive poduhvate, jer mogu da vam donesu nevolje. Razvijajte postojeće odnose i planirajte budućnost sa partnerom. Sada je dobro vrijeme za pravljenje dugoročnih planova. Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i petak.

17°

Kiša
  • 19:00

    Oblačno
    17°C
  • 22:00

    Umjereno oblačno
    17°C
  • 01:00

    Umjereno oblačno
    16°C
Kiša

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI