Veseli ujak na proslavi 18. rođendana izdominirao u - štiklama (VIDEO)

Na proslavi punoljetstva jedne Sare u Banjaluci, njen ujak uspio je da skrene pažnju ne samo prisutnih, već i cijele internet zajednice, izazvavši pravu buru reakcija svojim nesvakidašnjim plesom u štiklama.

REPUBLIKA SRPSKA

Kako to često biva u današnjoj eri društvenih mreža, bilo kakav neočekivan ili nesvakidašnji trenutak brzo postane viralan, a ovaj događaj nije bio izuzetak.

Na videu, koji je podijeljen na Instagramu i prikupio preko milion pregleda, vidimo slavljenicu i njenog ujaka kako plešu uz "Romaniju" Halida Bešlića. No, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste činjenica da je ujak, obučen u štikle, na podijumu izvodio zavodljive plesne pokrete, privlačeći poglede svih prisutnih, dok je slavljenica bila u patikama. Da li su prosto zamijenili obuću, nije nam poznato.

Njegov performans zabilježio je bend iz Banjaluke koji je svirao na proslavi, a video su ubrzo preplavile reakcije.

Iako su komentari na objavi ubrzo zaključani, vjerovatno zbog nekih negativnih opaski, činjenica je da ovaj veseli rođak nije ostavio nikoga ravnodušnim. Njegova samouvjerenost i opuštenost u izvođenju pokreta u štiklama mnoge su zabavile, dok su drugi ostali zatečeni neočekivanim plesnim partnerstvom uz klasični hit sa Balkana.

Bilo kako bilo, ovaj trenutak ostaje kao podsjetnik da zabava ne poznaje granice, a svaki plesni podijum je prilika za izražavanje – bez obzira na obuću.

17°

Kiša
  • 19:00

    Oblačno
    17°C
  • 22:00

    Umjereno oblačno
    17°C
  • 01:00

    Umjereno oblačno
    16°C
Kiša

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI