AMS RS: Kreirana aplikacija sa svim informacijama na jednom mjestu

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske kreirao je novu mobilnu aplikaciju koja korisnicima omogućava da u svakom trenutku, gdje god da se nalaze, mogu da provjere najnovije informacije o stanju na putevima i graničnim prelazima.

REPUBLIKA SRPSKA

Iz AMS-a je saopšteno da zainteresovani aplikaciju mogu besplatno da preuzmu na internet stranici Saveza ili putem prodavnica aplikacija.

"Preuzimanjem mobilne aplikacije učesnici u saobraćaju imaju sve potrebne informacije na jednom mjestu, stanje na graničnim prelazima praćenjem panoramskih kamera, stanje na putevima i podatke o aktuelnim radovima, pristup interaktivnoj mapi na kojoj se nalaze stacionarni radari koji su postavljeni na putevima Srpske i FBiH", naveli su iz AMS-a.

Na aplikaciji će biti i najnovije vijesti o preventivnim aktivnostima, potrebnim međunarodnim dokumentima i elementima članskih paketa AMS-a.

"Novina je da vozači u svakom trenutku, u toku vožnje, putem audio izvještaja mogu da čuju na kojim su dionicama Srpske i BiH aktuelni radovi", dodaje se u saopštenju.

Iz Saveza su istakli da će posebnu pogodnost imati za svoje članove, jer će koristeći elektronsku člansku karticu moći da ostvare popuste na benzinskim stanicama partnera.

14°

Umjereno oblačno
  • 20:00

    Umjereno oblačno
    14°C
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    14°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    13°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI