Horoskop za 25. oktobar

Pročitajte kakve planove zvijezde imaju za vas.

Zanimljivosti
FOTO: Depositphotos

Ovan

Očekuje vas dinamičan dan. Budite spremni na nove prilike i nove saradnje. Razgovarajte sa partnerom o važnim temama bez uzdržavanja. Budite fizički aktivni.

Bik

Pripremite se na intenzivan rad danas. Dobro organizujte svoje vrijeme ukoliko želite sve da postignete. Mogućnost za romantične izlaske sa partnerom postoji, na vama je samo da se pokrenete. Budite umjereni u svemu.

Blizanci

Kreativnost i ambicija će biti ključni. Iskoristite svoje talente i pokažite šta umijete. Slobodni, dobra zabava vas očekuje u nekom izlasku ili na nekom slavlju. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Dobar dan je za završavanje obaveza. Vaša organizacija i trud vam mogu donijeti višestruke benefite. Očekujte mirne trenutke sa partnerom. Mogli biste negdje zajedno da izađete. Moguća napetost.

Lav

Očekujte podršku kolega u svakom segmentu. Dobar dan za nove projekte i vaše postavljanje na lidersku poziciju. Slobodni, prijatna iznenađenja su moguća na svakom koraku. Izbor je na vama. Psihofizički umor.

Djevica

Očekuje vas uspješan dan ukoliko poslušate savjet prijateljski nastrojenih saradnika. Slobodni, obratite pažnju na nove-stare prilike. Možda to u ovom trenutku nije onako kako želite, ali pružite šansu nekome da vam se bar malo približi i bolje vas upozna. Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Fokusirajte se na timski rad i očekujte pozitivne rezultate. Razgovarajte sa partnerom o važnim temama, nemojte skrivati ono što vas muči. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Organizacija je ključ uspjeha, a vaš rad bi mogao biti zapažen i vrednovan od strane nadređenih. Slobodni, očekujte uzbudljive trenutke ukoliko imate komunikaciju sa nekim ko je u vezi sa putovanjima i inostranstvom. Zdravlje odlično.

Strijelac

Danas vam slijedi izvjesno ubrzavanje na polju poslovnih aktivnosti i neće biti dobro da se rasplinete na sto strana. Sve što vam zajednički pričinjava zadovoljstvo danas dolazi u obzir. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Očekujte pomoć i podršku za nove poslovne dogovore ili pregovore. U vezi može doći do nesporazuma, ali uz razgovor se sve može riješiti. Fizički umor.

Vodolija

Prilagodite se situacijama koje se iznenada mogu pojavljivati, u tome je ključ uspjeha. Očekujte pozitivne rezultate. Emotivna bliskost će se povećati i vi ćete se osjećati opušteno i zadovoljno. Zdravlje odlično.

Ribe

Budite spremni na izazove. Komunikacija sa kolegama može biti ključna da ova sedmica prevagne na pozitivniju stranu. Slobodni, nova poznanstva donose vam gomilu uzbuđenja i dobrih emotivnih impulsa. Posvetite vrijeme opuštanju.

13°

Oblačno
  • 11:00

    Umjereno oblačno
    13°C
  • 14:00

    Umjereno oblačno
    15°C
  • 17:00

    Umjereno oblačno
    17°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI