Republička stranka Srpske nastavlјa sa inicijativama iz kampanje

Republička stranka Srpske prikupila je više od 5.000 potpisa građana Bijelјine za izmiještanje regionalne deponije „Eko-dep“ sa postojeće lokacije, a iz ove političke partije naglašavaju da će na prvoj sjednici Skupštine grada njeni odbornici inicirati formiranje tima stručnjaka koji će uraditi analizu i dati prijedlog za rješavanje ovog gorućeg problema za Bijelјinu i Semberiju.

BIJELJINA

 - Prije i tokom izborne kampanje, u razgovoru sa građanima, utvrdili smo da su pozicija regionalne deponije i neugodni mirisi zbog kojih građani iz određenih mjesnih zajednica ne mogu da funkcionišu normalno, trenutno najveći problem kojim Grad treba da se pozabavi i da ga riješi. Imamo više od 5.000 potpisa naših sugrađana koji su za izmiještanje deponije, a potpisivanje peticije ćemo nastaviti od poned‌jeljka – saopšteno je iz Republičke stranke Srpske.

Podsjetimo, Republička stranka Srpske inicirala je u junu ove godine šest projekata u Skupštini grada, čijom realizacijom bi bili riješeni neki od velikih problema sa kojima se Bijeljina godinama suočava – neprijatni mirisi sa regionalne deponije, veliko zagađenje vazduha tokom zimskih mjeseci i manjak parking prostora.

Iz Republičke stranke Srpske ističu da će predano raditi na pronalaženju načina realizacije navedenih projekata i da će njihovi odbornici u novom sazivu gradskog parlamenta nastaviti da d‌jeluju u interesu građana koji su ih birali.