"Komunalac" Bijeljina: Odvoz kabastog otpada od 21.10. do 01.11.

AD "Komunalac" Bijeljina će u periodu od 21.10. do 01.11.2024. godine odvoziti kabasti otpad, u dane redovnog odvoza komunalnog otpada.

BIJELJINA

Nepotrebne kabaste stvari možete ostaviti pored kontejnera ili pored posuda za odlaganje komunalnog otpada, odakle će ih ekipe AD „Komunalac“ Bijeljina ukloniti.

Akcija odvoza se tradicionalno sprovodi  u saradnji sa Gradskom upravom Grada Bijeljina. Korisnici komunalnih usluga odvoza otpada koji raspolažu većim količinama kabastog otpada, treba da pozovu AD „Komunalac“ Bijeljina, na broj telefona: 055/241-480, kako bi obavjestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

Na ovaj način se korisnicima omogućava da se na odgovoran način riješe nepotrebnih kabastih stvari. Time se sprječava odlaganje na zelene i druge nepredviđene površine, a samim tim i formiranje „divljih deponija“.

"Pod kabastim otpadom podrazumijevaju se predmeti koji po svojoj veličini, količini i sastavu ne ulaze u kategoriju kućnog komunalnog otpada. To su najčešće dotrajali predmeti iz domaćinstva, stari namještaj, dijelovi sanitarne opreme i slično. Krupnim i kabastim otpadom se ne smatra: iskopani materijal, građevinski otpad, šut, šljaka, pepeo, ostaci vozila (karoserije) i slično", saopšteno je iz AD "Komunalac" Bijeljina.

16°

Kiša
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    15°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    14°C
  • 05:00

    Oblačno
    12°C
Kiša

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI