IGRAJU NA DOMAĆEM TERENU Odbojkaši Radnika sutra protiv Omonije iz Nikozije

Odbojkaški klub „Radnik“ igraće sutra međunarodnu utakmicu protiv Omonije iz Nikozije. Predstojeća utakmica je prvo kolo CEV Kupa za 2024-25. godinu, odnosno, revanš utakmica, s obzirom da je jedna već odigrana.

BIJELJINA

Prva utakmica odigrana je na Kipru u Nikoziji u kojoj je ekipa OK „Radnik“ izgubila sa 3-0, ali kako kažu, po prikazanoj igri imaju zaista realne šanse da se nadaju pobjedi na domaćem terenu.

“Tamo smo bili malo i nekompletni, pod nekim virozama i ta utakmica je pokazala da se zaista radi o jednoj kvalitetnoj ekipi, ali i da smo mi sazreli tokom svih ovih godina da možemo da igramo i ove evropske utakmice. Protivnik je, u priči sa Stručnim štabom i sa igračima je po našoj mjeri, bez obzira što za njih igraju zaista zvučna imena koja su nastupala u najkvalitetnijim ligama u Evropi, a samim tim i u svijetu.

Radi se o tri igrača koji su Brazilci. Jedan od njih je najzvučni igrač Teo Lopes, koji je bio i najbolji napadač svjetske lige. Mi smo se spremili dobro, momci su spremni i nadam se da će ovu utakmicu odigrati u dosta boljem ambijentu nego što je to bilo u Nikoziji,”, rekao je danas trener Vladimir Milićević.

Prva utakmica Premijer Lige je odigrana u subotu gdje je “Radnik” pobijedio ekipu Kaknja sa 3-1.

“Pobjedili smo i to nam je dalo krila i vjetar u leđa, malo samopouzdanja posle nekih poraza u Evropi i nekih prijateljskih utakmica koje smo igrali protiv realno jačih ekipa od nas“, rekao je Dušan Perišić, kapitan OK “Radnik”.

U “Radniku” izražavaju nadu u vjernu podršku publike na utakmici koja će se igrati u utorak od 19 časova u sportskoj dvorani Gimnazije.

15°

Kiša
  • 20:00

    Umjereno oblačno
    15°C
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    15°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    13°C
Kiša

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI