Fudbaleri Partizana u potrazi za mirom stigli u Bijeljinu

Fudbalski klub Partizan je u potrazi za mirom, ovih dana dio trenažnog procesa iz Beograda prebacio u Bijeljinu, gdje igrači i stručni štab obavljaju pripreme za nastavak sezone.

BIJELJINA

Posle niza loših rezultata u kvalifikacijama za evropske kupove i razočaravajućeg starta sezone u domaćem prvenstvu, Savo Milošević je ponovo sjeo na klupu FK Partizan.

Na konstataciju da je uzeo vruć krompir u ruke i na pitanje zašto je pristao na to, novi – stari šef stručnog štaba crno-bijelih je rekao:

“Kada je klub u ovakvoj situaciji, više tu nema logičnog i racionalnog razmišljanja. Probaćemo da pomognemo koliko možemo da što pre saniramo tu situaciju. Nije samo kriza na terenu, već oko kluba i institucionalna i svaka druga, i to će biti proces koji će trajati, u kome će biti mnogo muke, da bi na kraju izašli na zelenu granu”.

Kada su u pitanju ciljevi kluba u narednom periodu, Milošević u izjavi BN TV kaže da Partizan sada ne treba da se opterećuje ni pozicijom na tabeli ni bodovnim saldom.

“Imamo i dve zaostale utakmice, bitno je da smo tu pri vrhu, a imamo i decembar da se malo reorganizujemo, ali je najbitnije da se stabilizuje igra i da se glave stabilizuju, da se vrati samopouzdanje. Ako se te dve stvari vrate, a one mogu relativno brzo da se vrate, onda će razultati doći kao posledica“, rekao je Milošević.

Upravo prikupljanje energije za što uspješni nastavak šampionata, bio je razlog što je Milošević doveo svoje fuudbalere baš u Bijeljinu, jer se, kaže, tu najbolje osjeća.

“Za situacije koje su krizne i psihološki teške, ovaj ambijent ovde je zaista fenomenalan. Svi ljudi su fenomenalni prema nama. Igrači se osjećaju dobro, svi se osjećamo dobro i ta energija je neophodna da se povrati onaj malopre pomenuti psihološki pritisak koji osjeća ekipa, ovdje najlakše može da se skine“, rekao je trener Partizana.

Najbitnije je da se ekipa dobro i kvalitetno pripremi i rastereti do sledeće utakmice koju Partizan igra u ligi, jer su najbolji lijek dobri rezultati, zaključio je Milošević, koji je odnedavno trener Partizana. 

14°

Umjereno oblačno
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    14°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    14°C
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    12°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI