Zimska školica plivanja: Jedinstvena prilika za buduće plivače

U Etno selu “Stanišići” otvoren je zimski kurs za neplivače, koji pruža jedinstvenu priliku svim zainteresovanima da savladaju osnovne tehnike plivanja. Ovaj kurs održava se u jedinom zatvorenom bazenu u regionu, u Wellnes I spa centru “Leonida”, što omogućava vrhunske uslove, ugodno i sigurno učenje, nezavisno od vremenskih prilika.

BIJELJINA

Kurs je namenjen deci, mladima i odraslima koji žele da nauče plivati ili poboljšaju svoje veštine. Pod stručnim nadzorom iskusnog trenera, Peđe Trivuna, koji ima višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kroz čije je ruke prošlo na stotine mališana, učesnici će prolaziti kroz raznovrsne vežbe koje će im pomoći da razviju samopouzdanje u vodi i savladaju osnovne tehnike plivanja.

"Naš cilj je da svima omogućimo da se osećaju sigurni u vodi. Plivanje je izuzetno važna veština koja može spasti život," izjavio je pokretač ovog kursa, Đorđe Stanišić.

"Wellnes I spa centar “Leonida” pruža prelepo okruženje koje dodatno obogaćuje iskustvo učenika."

Kurs je programiran tako da će u trajanju od dvije sedmice sa 10 radnih sati od nedelje do četvrtka u večernjim časovima od 20:30 do 21:30 polaznici savladati osnovne tehnike plivanja I dobiti titulu plivača.

Roditelji su sa oduševljenjem dočekali ovu inicijativu, ističući značaj plivanja kao osnovne veštine.

"Moj sin se boji vode, i nadam se da će mu ovaj kurs pomoći da prevaziđe strah," rekla je jedna od prisutnih majki.

Zimski kurs za neplivače počinje odmah, a prijave su otvorene.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti direktno u Wellnes I spa “Leonida” ili na broj telefona 065 674 147.

Ova inicijativa ne samo da će pomoći učesnicima da nauče plivati, već će i doprineti njihovom fizičkom razvoju i zdravlju. Očekuje se veliki interes, a organizatori su pripremili raznovrsne aktivnosti koje će učiniti kurs zanimljivim i edukativnim.

24°

Vedro
  • 20:00

    Vedro
    23°C
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    21°C
  • 02:00

    Kiša
    15°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI