SNSD Bijeljina: Ljubiša Petrović osvojio 47,2%, Mikajlo Lazić 38,5%

Na 114 od 183 biračkih mjesta kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić osvojio je 13.874 ili 38,5%, dok je kandidat SDS-a Ljubiša Petrović osvojio 17.023 ili 47,2% glasova, saopšteno je iz GrO SNSD Bijeljina.

BIJELJINA

- Možemo da kažemo da smo stranku stabilizovali nakon prošlogodišnjih rezultata i da nam predstoji puno posla. Naša ruka će ostati pružena za saradnju, jer uradili smo ono što smo obećali na početku, a to je da nećemo dijeliti narod. Pokazali smo da možemo voditi drugačiju politiku. Za mene je najvažnija stvar da je Mikajlo Lazić jedan veliki pobjednik, zabog načina na koji je vodio kampanju. To ćemo nastaviti da radimo bez obzira na rezultat, rekao je predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Bojan Savić.

"Poštovaćemo, naravno, izbor građana Bijeljine i Semberije, ali ćemo već sutra nastaviti da sprovodimo ono što smo obećali u kampanji. Nastavićemo da radimo i da sprovodimo zdravu politiku, politiku sabornosti i okupljenosti oko naših institucija i politiku saradnje", poručio je Savić.

Umjereno oblačno
  • 02:00

    Vedro
    8°C
  • 05:00

    Vedro
    9°C
  • 08:00

    Vedro
    10°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI