Dr Zlatko Maksimović: Glasajte za vrijedne, ostvarene, profesionalce, glasajte za ljude sa rezultatima!

Profesor dr Zlatko Maksimović uputio je poruku političkim subjektima koji učestvuju na izborima u Bijeljini, naglasivši da će života biti i poslije izbora, te apelovao na korektnost tokom preostalog dijela kampanje.

BIJELJINA

"Mi ćemo ostati komšije, ljudi koji žive u istom gradu i bave se svojim poslom. Nema potrebe za podizanjem tenzija i dodatnim pojačavanjem predizborne groznice," rekao je dr Maksimović. Takođe je istakao da se na ovu temu oglašava jer ima informacije da se u narednim danima planira sprovođenje izuzetno prljave kampanje.

"Koristim ovu priliku da pozovem sve političke subjekte da pokažu društvenu odgovornost i korektnost jedni prema drugima. U periodu koji dolazi, svi zajedno treba da gradimo bolju Bijeljinu i Republiku Srpsku," dodao je Maksimović.

Lider Pokreta Uspješna Srpska obratio se biračima porukom:

"Poštovani sugrađani, poštovani birači, nemojte podlijegati pritiscima. Izdržite još ovih nekoliko dana. U narednim danima možete očekivati razne ponude, čak i nepristojne ponude, obećanja i svašta drugo. Moja poruka vama je: šta god vam budu nudili, uzmite. To nije njihovo, inače vam to ne bi tako olako davali. Nisu to zaradili, već su stekli na drugi način. Ali kada dođe trenutak za glasanje, glasajte po svojoj savjesti. Niko ne može provjeriti kako ste glasali. Glasajte za vrijedne, ostvarene, profesionalce. Glasajte za ljude sa rezultatima, za kandidate sa liste Pokreta Uspješna Srpska dr Zlatko Maksimović."

Maksimović se zahvalio predstavnicima medija na korektnom izvještavanju tokom predizborne kampanje.

"Pokret Uspješna Srpska uvijek je imao dobru saradnju sa medijima, i vjerujem da će tako biti i u budućnosti," zaključio je lider PUS-a, dr Zlatko Maksimović.

19°

Oblačno
  • 20:00

    Kiša
    19°C
  • 23:00

    Oblačno
    18°C
  • 02:00

    Oblačno
    18°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI