Bijeljina: Atos banka i FK "Radnik" iz Bijeljine ozvaničili saradnju

Atos banka Banjaluka i Fudbalski klub /FK/ "Radnik" iz Bijeljine ozvaničili su saradnju koja predstavlja novi korak ka jačanju lokalnog sporta i zajednice.

BIJELJINA

Iz Atos banke je saopšteno da su prepoznali rad i potencijal bijeljinskog fudbalskog kluba i da će njihova saradnja obuhvatiti različite aktivnosti i projekte koji će doprinijeti razvoju fudbala i sportskog duha u Bijeljini.

"Ponosni smo što smo u prilici da podržimo `Radnik` iz Bijeljine, jer na ovaj način kao društveno odgovorna finansijska institucija ne ulažemo samo u sport, već i u zajednicu. Zajedno ćemo raditi na promociji sporta, te na ovaj način podsticati mlade ljude da se bave sportom", navodi se u saopštenju.

Iz Fudbalskog kluba "Radnik" izrazili su zahvalnost za podršku iz Atos banke, te istakli da ova saradnja predstavlja novi korak ka jačanju lokalnog sporta i zajednice generalno.

"Sigurni smo da ćemo zajedno ostvariti mnoge uspjehe i doprinijeti razvoju mladih fudbalera, te unaprijediti sve na čemu radimo", naveli su iz FK "Radnik".

19°

Oblačno
  • 14:00

    Oblačno
    19°C
  • 17:00

    Oblačno
    20°C
  • 20:00

    Kiša
    17°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI