Banjac u Bijeljini: Nećemo više podjela, narodu trebaju ideje i rad

Predsjednik Narodne partije Srpske /NPS/ Darko Banjac izjavio je večeras u Bijeljini da će ova stranka imati najmanje tri odbornika u bijeljinskom parlamentu i da će pobijediti kandidat SNSD-a za gradonačelnika Mikajlo Lazić, kojem i NPS daje podršku.

BIJELJINA

"Lazić je kandidat građana oko kojeg su okupljene bijeljinske partije, čovjek koji nema mrlje u karijeri, ljekar o kojem više govore njegova djela nego što mi možemo reći, tu smo da mu damo podršku", poručio je Banjac.

On je istakao da je ubijeđen da Lazić nakon izborne pobjede neće biti opterećen političkim partijama i da će njegov tim biti ljudi od znanja, obrazovanja, koji žele da naprave bolje za Bijeljinu.



"Način rada naše partije i ono što smo do sada uradili uvjeravaju nas da rezultat na lokalnim izborima neće izostati", rekao je Banjac i podsjetio da je NPS 2022. godine na izborima osvojio više od 20.000 glasova u Republici Srpskoj.

Banjac je poručio da je politika dosta dijelila ljude, a da su dobre ideje ostale po strani, a gradovi zatvoreni za saradnju.

"Narodu trebaju ideje i rad i mi nećemo i ne smijemo obećati ono što ne možemo da uradimo", istakao je on.



Nosilac odborničke liste NPS-a za Skupštinu grada Bijeljina Diko Cvjetinović rekao je da centralna tribina u prepunom Centru za kulturu pokazuje snagu i jedinstvo partije i podršku građana za njihov dosadašnji rad i rezultate.

On je izrazio uvjerenje da će na prvim lokalnim izborima na kojima učestvuje NPS postati parlamentarna partija u Bijeljini i da će svojim učešćem u parlamentu, sa najmanje tri odbornika, povesti grad u bolju budućnost.

"Bijeljina zadnje četiri godine stagnira, imamo gradsku uravu koja nema ideju ni viziju, ulice su zapuštene, nema rasvjete, grad propada, zato nam treba Lazić, on je naš kandidat i svih građana Bijeljine i Semberije za gradonačelnika", poručio je Cvjetinović.



Lazić je na centralnoj tribini NPS-a rekao da je vrijeme zrelo za promjene u Bijeljini i založio se da mladi, koji su se pokrenuli, promijene grad da sutra bude bolji i da Bijeljina bude povezana sa ostatkom Srpske i sa Srbijom.

Kandidat NPS-a za odbornika u Skupštini grada Bijeljina Tanja Rakić ukazala je na snagu žena u ovoj partiji za koju je istakla i da je čuvar tradicije, porodice i kulture.

"Mi ne obećavamo, mi radimo i rastemo", poručila je Rakićeva.

Oblačno
  • 08:00

    Oblačno
    9°C
  • 11:00

    Oblačno
    13°C
  • 14:00

    Oblačno
    18°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI