Priboj: Zahvalnost vatrogascima i helikopterskom servisu za gašenje požara

Učenici Osnovne škole /OŠ/ "Veljko Čubrilović" u Priboju kod Lopara izrazili su danas zahvalnost vatrogascima i Helikopterskom servisu Republike Srpske za angažovanje na gašenju šumskih požara koji su nedavno zahvatili područje na planini Majevici.

REPUBLIKA SRPSKA

Djeca su priredila doček u školi, a pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Lopare pokazali su svoja vozila, upoznali ih o svom radu i podijelili učenicima prigodne poklone.

Helikopterskom servisu Republike Srpske iz ove škole poslati su crteži i pjesme koje su učenici pripremili kao znak podrške i zahvalnosti za pomoć u gašenju požara.

Starješina Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Lopare Jovo Đurić rekao je da su se sa oduševljenjem odazvali pozivu da prisustvuju današnjem događaju i da svim vatrogascima podrška i zahvalnost djece mnogo znače.

"Izrazio bih veliku zahvalnost rukovodstvu škole i svom nastavnom osoblju za poziv. Drago nam je da je naš angažman prepoznat i ovo će nam mnogo značiti za naš dalji rad", istakao je Đurić.

19°

Vedro
  • 02:00

    Vedro
    19°C
  • 05:00

    Vedro
    18°C
  • 08:00

    Vedro
    19°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI