Načelnik Perić potpisao ugovore sa domaćinima iz Donje Trnove: Nastavak ulaganja u seoska područja

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić potpisao je danas ugovore sa devet domaćina iz Donje Trnove za izgradnju infrastrukture ekonomskih domaćinstava vrijednosti 154.000 KM.

REPUBLIKA SRPSKA

Perić je istakao da opština Ugljevik nastavlja program ulaganja po principu 70 odsto sredstava iz lokalnog budžeta a ostatak vlasnik.

-To su većinom seoska domaćinstva. Naša želja, potreba i cilj je da pomognemo naše poljoprivredne proizvođače-rekao je Perić.

Ostanak stanovništva na ovim prostorima jeste glavni cilj prema Perićevim riječima ali dodaje da je jedan od ciljeva da se i na ovaj način poveća obim poljoprivredne proizvodnje.

-Domaćinstva koja žive u seoskom području su trajna, oni vijekovima žive na svojim ognjištima i na ovaj način želimo da im pomognemo da stvore bolje i kvalitetnije uslove života za sebe i buduće generacije-rekao je Perić.

Milo Đokić, jedan od potpisnika ugovora zahvalio je za podršku ovoj ugljevičkoj mjesnoj zajednici, Donjoj Trnovi, njihovim stanovnicima i dodao da su na ovaj način uslovi života identični kao i u gradskom dijelu opštine.

25°

Vedro
  • 20:00

    Vedro
    25°C
  • 23:00

    Vedro
    24°C
  • 02:00

    Vedro
    21°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI