Slavenko Ristić i Mile Pejčić u Bakuu potpisali višemilionski vrijedan ugovor o saradnji sa Azerbejdžanom VIDEO

Nosilac liste Republičke stranke Srpske za odbornike u Skupštini grada Bijeljine Slavenko Ristić i kandidat Republičke stranke Srpske za gradonačelnika Bijeljine Mile Pejčić potpisali su danas u Bakuu, u svojstvu vlasnika i generalnog direktora Tehničkog remonta Bratunac (TRB), višemilionski vrijedan Memorandum o razumijevanju i saradnji sa Ministarstvom odbrane Azerbejdžana.

BIJELJINA

- Neko stvara i donosi dodatne vrijednosti u Bijeljinu i Republiku Srpsku, a neko nemilice troši narodni novac. U tome je razlika između nas i njih – poručio je Slavenko Ristić.

On je podsjetio na činjenicu da je, nakon zemalja južne i sjeverne Afrike, Bliskog istoka, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Indonezije, Azerbejdžan danas postao 12. tržište na kome kompanija TRB posluje.

- Bez Mileta Pejčića i njegovog tima stručnjaka, ovakav uspjeh ne bi bio moguć. Još jedna potvrda naše političke poruke da ne biramo poslušne i podobne, već školovane, sposobne i najbolje ljude. Takav je naš Mile Pejčić – rekao je Slavenko Ristić.

On je upozorio da političari treba da se ponose djelima, a ne praznom pričom od koje građani nemaju nikakve koristi.

- Ovo je Miletova i moja kampanja. Ovo je kampanja Republičke stranke Srpske. Bijeljini danas trebaju djela, poslovi, nova radna mjesta, budućnost, a ne lažne, jeftine, prazne i populističke priče – poručio je Slavenko Ristić. 

24°

Umjereno oblačno
  • 20:00

    Umjereno oblačno
    22°C
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    16°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI