Banjalučaninu oduzeta dva BMW-a u četiri dana

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka oduzeli su juče BMW X5 od Miloša L. iz Banjaluke, što je drugi automobil koji mu je oduzet u četiri dana.

REPUBLIKA SRPSKA

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče oko 15.20 časova u ulici Branka Popovića kontrolisali BMW X5 kojim je upravljao Miloš L. i tom prilikom mu izrekli zabranu upravljanja vozilom te mu oduzeli automobil.

-Tokom kontrole je M.L. odbio da se podvrgne ispitivanju na opojne droge u organizmu, a daljim provjerama utvrđeno je da je od njega 20. septembra u Banjaluci privremeno oduzeto vozilo marke BMW X6.

Utvrđeno je da je M.L. višestruki povratnik u činjenju prekršaja i ima evidentiran dug u Registru novčanih kazni u iznosu od  oko 5.736 KM.  Zbog gore navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od M.L. je oduzeto vozilo BMW X5 – navdeno je u saopštenju policije.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje, a protiv M.L. će podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Policija je prošlog petka oduzela skupocjeni BMW X6 od Miloša L, višestrukog povratnika u činjenju prekršaja koji za kazne duguje 5.736 KM. Tom prilikom je utvrđeno da su na vozilu bile nepripadajuće registarske oznake. Tom prilikom utvrđeno je da upravlja vozilom, iako su mu izrečene mjere zabrane upravljanja.

24°

Oblačno
  • 17:00

    Oblačno
    24°C
  • 20:00

    Umjereno oblačno
    21°C
  • 23:00

    Vedro
    18°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI