U Srpskoj narednih dana sve toplije, evo koji dan nam donosi 32 stepena

Danas će u Srpskoj biti vjetrovito, uz blagi pad temperature i promjenjivo oblačno sa sunčanim intervalima.

BIJELJINA

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, nova padavinska zona se očekuje u popodnevnim časovima i kretaće se ka sjeveroistoku. U Hercegovini pretežno oblačno ali suvo. Uveče postepeno razvedravanje od zapada.

Vjetar slab do umjeren, povremeno pojačan, na planinama i jak, južnih smjerova.

Maksimalna temperatura vazduha od 19 na istoku do 25 na jugu, u višim predjelima od 14 stepeni.

Sutra toplo, vjetrovito, uz sunčane periode i promjenjivu oblačnost. Slaba kiša će padati samo ponegdje na jugu. Duvaće umjeren do jak jugo.

Minimalna temperatura od 11 do 16, u višim predjelima od 7 stepeni, maksimalna od 24 do 30, u višim predjelima od 19 stepeni.

U petak pretežno sunčano i još toplije uz prolaznu malu do umjerenu oblačnost. Duvaće umjeren do jak jugo, na zapadu ponegdje uz olujne udare vjetra.

Minimalna temperatura od 13 do 18, u višim predjelima od 8 stepeni, maksimalna od 26 do 32, u višim predjelima od 22 stepena.

U subotu tokom jutra i prijepodneva promjenjivo oblačno uz dosta sunčanih perioda. Popodne pretežno oblačno uz kišu koja će se premještati od sjeverozapada duž rijeke Save ka istoku. Uveče jača padavinska zona koja će se premještati od juga ka sjeveru i u noći na nedjelju obuhvatiti sve predjele. Na sjeveru vjetrovito.

Minimalna temperatura od 12 do 18, u višim predjelima od 8 stepeni, maksimalna od 24 do 30, u višim predjelima od 20 stepeni.

23°

Oblačno
  • 14:00

    Oblačno
    23°C
  • 17:00

    Umjereno oblačno
    23°C
  • 20:00

    Umjereno oblačno
    19°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI