Odbornički kandidati RSS u Modranu: Kupujmo domaće u našoj Semberiji!

Republička stranka Srpske želi da oživi semberska sela i manja seoska gazdinstva, kojima se mora posvetiti značajno veća pažnja, posebno kod dodjele obradivog poljoprivrednog zemljišta u zakup. Mi ćemo tražiti da se u budžetu grada Bijeljine napravi poseban program finansijske podrške mladim bračnim parovima koji hoće da žive i rade na selu – poručili su kandidati Republičke stranke Srpske za odbornike u Skupštini grada Bijeljine u razgovoru s mještanima sela Modran.

BIJELJINA

Kandidatkinja RSS za odbornika u Skupštini grada Bijeljine Lana Milošević – Mićić govorila je o potrebi da se, kroz sistem informisanja i marketinga, građanima Bijeljine podigne svijest o potrebi kupovine i korištenja domaćih proizvoda.

- U Bijeljini želimo da osnujemo lanac prodavnica „Made in Semberija“ kroz programe javno – privatnog partnerstva – rekla je Lana Milošević – Mićić.

Kandidati Republičke stranke Srpske za odbornike u Skupštini grada Bijeljine Mladen Petrović, Ratomir Draganić i Danijel Perić podsjetili su na prijedloge, inicijative i aktivnosti odbornika RSS-a u prethodne četiri godine, koje su građanima donosile konkretnu korist i popravljale kvalitet života svih u Bijeljini i Semberiji.

- Uz vaše povjerenje ponovo ćemo u Skupštini grada biti glas građana, koji zaslužuju da žive realno bolje – poručili su odbornički kandidati Republičke stranke Srpske. 

14°

Oblačno
  • 05:00

    Oblačno
    15°C
  • 08:00

    Kiša
    16°C
  • 11:00

    Kiša
    18°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI