Lazić: Saradnja - ključ za brži razvoj Semberije

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić danas je zajedno sa kandidatima ove stranke za odbornike u Skupštini grada posjetio Novo naselje Janja čijim mještanima su poručili da je saradnja ključ za brži razvoj Semberije.

BIJELJINA

"U svim našim mjesnim zajednicama, i u gradu i u selu, poruka je jasna - osim što mora da bude brži i efikasniji, razvoj Semberije mora da bude ravnomjeran. Moramo jednako ulagati u sve mjesne zajednice i osluškivati potrebe građana", rekao je Lazić.


On je podsjetio da je Novo naselje Janja jedno od najvećih povratničkih naselja, ne samo u Semberiji, nego i šire.



"Oni koji su jednom sve izgubili u vihoru rata ne zaslužuju da godinama, pa i decenijama čekaju ono najosnovnije. To je ono što želimo da promijenimo", rekao je Lazić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Bijeljina Bojan Savić poručio je da Lazić iza sebe ima rezultate, a ispred sebe jasan cilj.

"Naš doktor Lazić će ozdraviti cijelu Semberiju, svaku mjesnu zajednicu, baš kao što ozdravlja i svoje pacijente. Imamo cijeli set mjera koje će u naredne četiri godine realizovati vrijedan i ozbiljan tim", istakao je Savić.



On je napomenuo da stanovnici Semberije ne traže "kule i gradove", nego realne stvari koje se, uz odgovoran pristup, mogu riješiti za nekoliko mjeseci ili do godinu ili dvije dana.

"Nemamo više vremena za gubljenje, vrijeme je da se prihvatimo posla", poručio je Savić.

Sa građanima su razgovarali i kandidati za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Mladen Milić, Željana Arsenović, Dragana Kukarić i Vedrana Panić. 

13°

Kiša
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    13°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    13°C
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    12°C
Kiša

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI