Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2024.

Vrijeme je za strast, ali i ljubomoru, a evo ko će najviše uživati

Zanimljivosti
FOTO: fredmantel/DepositPhotos

OVAN

Oktobar 2024. godine kaže da ćete imati veliku želju i snagu da oprostite svom partneru. Venera će vam pomoći da se oslobodite svih negativnih emocija i osjećanja. Potrebno je da iskoristite ovu priliku da pređete na novi nivo odnosa. Pokažite ljubav osjećanjima, a ne postupcima, ali ne tražite od partnera da odgovori na isti način. Ovo će biti mjesec kada ćete naučiti šta je strpljenje. U drugoj polovini oktobra dobićete prijedlog za prelazak na viši nivo u emotivnom odnosu.

BIK

Ljubavni horoskop za oktobar 2024. godine kaže da će Venera imati moćan uticaj na vaš život. Stvoriće jedinstvene mogućnosti za harmoniju i razumijevanje. Moći ćete da vidite partnera iz nove perspektive, otvorićete svoje srce za iskrene razgovore i međusobno poštovanje. Ovo je period posebnog kreativnog partnerstva, kada će svako moći da izrazi svoje misli i osjećanja, a podrška će biti prisutna na obema stranama. Tako će se zajedničke odluke donositi pod jednakim uslovima, što će odnos učiniti jačim i bogatijim. Prepustite se emocijama.

BLIZANCI

Brinućete o partneru ili osobi koja vam se dopada i to sa velikim zadovoljstvom! Vaša polovina biće okružena brigom i pažnjom, što će ojačati vezu. Vi ste znak koji je uvijek spreman da pomogne, bilo da su to mali svakodnevni zadaci ili ozbiljni problemi. Time pokazujete da prava ljubav uključuje podršku i razumijevanje, gdje se svaki partner osjeća vrijednim i potrebnim. Dakle, ne ustručavajte se da formirate jake veze zasnovane na povjerenju i međusobnom poštovanju. Kraj mjeseca može da poremeti povratak osobe iz prošlosti, ali ključno je da slušate svoju intuiciju.

RAK

Ljubavni horoskop za oktobar 2024. godine kaže da je ovo mjesec zabave i da je stvoren za sastanke! Spremite se za iznenađenja, možda vas sačeka cvijeće u kući ili omiljena poslastica. Vaša ljubavna energija znaka privlači potencijalne partnere! Horoskop vas savjetuje da ne analizirate previše sitnice. Takođe, ne bi trebalo da čekate "čudo". Poslušajte savjete starijeg člana porodice i shvatićete da je pravi izbor osoba pored koje se osjećate mirno, ispunjeno i zadovoljno. Od 15. oktobra 2024. možete da računate na ulazak u novu vezu.

LAV

Počinje period kada ćete se truditi da stvorite atmosferu udobnosti i topline u svom domu. Vi znate da jednostavne radosti, poput mirisa svježih palačinki ili toplog hljeba, mogu da okupe cijelu porodicu. Ovi trenuci ne samo da jačaju vezu između voljenih, već i ispunjavaju dom živom energijom i pozitivnošću. Biće vam važno da se briga i ljubav osjećaju u svakom kutku kuće. Ipak, ne zaboravite da ste okruženi podrškom i toplinom. Ta želja vas inspiriše da stvorite zaista magičnu atmosferu. Oktobar je vaš mjesec uživanja!

DJEVICA

Ovog mjeseca možete da osjetite nalet romantične energije, a komunikacija sa vašim partnerom biće važan faktor. Pozivi i poruke će vam dati osjećaj sigurnosti i naklonosti, što vam je posebno potrebno u ovom periodu. Međutim, uobičajena mjesta za sastanke mogu odjednom da izazivaju dosadu, pa je važno da budete kreativni i izaberete nove lokacije koje će inspirisati zanimljive razgovore i stvoriti posebnu atmosferu. Zajednički odlazak na putovanje biće odlična prilika da ojačate svoju vezu.

VAGA

Ovog mjeseca posebno će vam biti važna pažnja na materijalni aspekt odnosa. Nećete željeti da samo otvorite srce, težićete udobnom životu. Ako partner može da zadovolji sva hitna finansijska pitanja, to će za vas postati pravi znak ljubavi i brige. Javiće vam se želja da organizujete sastanke koji će biti ispunjeni emocijama i nezaboravnim trenucima. Na primjer, rezervisaćete sto u otmjenom restoranu sa izuzetnim menijem. Zvijezde vas upozoravaju na osobu iz prošlosti, može da vam uzburka postojeći odnos.

ŠKORPIJA

U oktobru 2024. bićete u ciklusu impulsivnih emocija, gdje će se osećanja transformisati nevjerovatnom brzinom. Ljubav koju osjećate prema voljenim osobama, može da ustupi mjesto neraspoloženju za nekoliko dana. Međusobno razumijevanje će ovog mjeseca biti ključno za vas, a iskrenost u odnosima pružiće priliku da bolje razumjete sebe i svog partnera ili osobu koja vam se dopada. Dakle, oktobar može da bude vrijeme transformacije i emocionalnog iscjeljenja, ali samo ako se otvorite za nova iskustva.

STRIJELAC

Pokazaćete posebnu sklonost samoći i meditaciji. Težićete harmoniji i unutrašnjem miru, preferirajući udobnost svog doma. Prijatne večeri uz čaj, dobru knjigu ili omiljeni film biće savršen način da provedete vrijeme sa svojim partnerom. Ako morate da izađete iz kuće, fokusirajte se na mjesta gdje možete da uživate u prirodi. Šetnja kroz mirne parkove pomoći će vam da se oporavite i napunite pozitivnom energijom. To će ojačati vaš odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, zapamtite 10. oktobar. Tada vas čeka zanimljivo poznanstvo.

JARAC

Ovo je mjesec kada možete da se osjećate depresivno, kao da je sva sreća odjednom ispumpana iz vas. Zapravo, takva osjećanja nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Ipak, ne bi trebalo da odustanete. Važno je da se izvučete iz takvog stanja. Prema horoskopu, problemi u vašem životu mogu da počnu zbog nezadovoljstva u intimnoj sferi. Sa ovim aspektom je preporučljivo prvo da se potrudite. Škrti u emocijama i pokazivanju osjećanja, trebalo bi da usmjerite pažnju ne na fizičku, već na senzualnu manifestaciju ljubavi.

VODOLIJA

Spremni ste da maksimalno opteretite svog partnera. Ne volite dosadne i obične sastanke, a preferirate impresivne i neobične događaje. Ako razmišljate o izjavi ljubavi ili čak da predložite brak, ovo je zaista najbolji trenutak. Stvaranje posebnog momenta na koncertu vašeg omiljenog benda, kada svira muzika i atmosfera je prepuna emocija, nesumnjivo će učiniti ovaj trenutak magičnim i nezaboravnim. Da li ste spremni za novi korak u ljubavi?

RIBE

Ljubavni horoskop za oktobar 2024. godine kaže da ćete, sa svojom prirodnom intuicijom i suptilnom percepcijom, umjeti da prepoznate prave namjere ljudi. Horoskop vas savjetuje da ne tražite samo fizičku privlačnost, već i duhovno jedinstvo. Za vas je važno da se osjećate povezanim na dubokom nivou, što je ponekad moguće samo sa onima koji dijele vaša interesovanja i vrijednosti. Neprikladni partner može da vas dovede do velikog razočaranja. Da biste to izbjegli, ne plašite se da donosete teške odluke kada vam intuicija govori da nešto nije u redu.

18°

Vedro
  • 20:00

    Vedro
    18°C
  • 23:00

    Vedro
    17°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    15°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI