Uništen teren u Humskoj, ne igra se derbi? Huligani napravili haos na stadionu Partizana!

U noći između subote i nedjelje huligani uništili stadion Partizana, dan pred derbi.

REGION I SVIJET
FOTO: MN PRESS

Najveća utakmica srpskog fudbala zakazana je za ponedjeljak, ali je okršaj Partizana i Crvene zvezde pod znakom pitanja! Navodno, huligani su uništili travnatu podlogu u Humskoj, a slike koje su se pojavile na društvenim mrežama pokrenule su lavinu mišljenja da bi "vječiti derbi" mogao da bude odgođen za neki drugi termin!

Kako se nezvanično navodi, više neidentifikovanih lica upalo je na stadion tokom noći između subote i nedjelje. Tom prilikom izvučena je jedna crna linija preko cijelog terena, a i travnata podloga je u lošem stanju. Pogledajte kako izgleda teren na stadionu Partizana dan pred meč:

"Prema informacijama koje smo dobili iz fudbalskog kluba, grupa neidentifikovanih lica je u toku noći ušla na stadion i gotovo uništila teren. Odigravanje sutrašnje utakmice je pod ozbiljnim upitnikom", navodi se na stranici "pbg.news", dok je portparolka Partizana Biljana Obradović na konferenciji pred derbi komentarisala situaciju.

Iako je pitanje upućeno Aleksandru Stanojeviću, odgovorila je portparolka crno-bijelih. "To nije pitanje za gospodina Stanojevića, u toku dana ćemo vas obavijestiti jer je uviđaj u toku. Obavijestićemo vas i da li će teren biti spreman", rekla je Biljana Obradović, a u toku dana čekamo više informacija iz Humske.

Ukoliko se derbi meč Partizana i Crvene zvezde odgađa, odluka o tome mora biti donijeta veoma brzo pošto je meč zakazan za ponedeljak, od 19.00. Crno-bijeli su pokrenuli akciju hitne sanacije terena, pa bi u narednim satima trebalo da se vidi kako teče oporavak travnate podloge.

25°

Vedro
  • 17:00

    Vedro
    25°C
  • 20:00

    Vedro
    20°C
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    15°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI