Bijeljina: Radni sastanak GrO SNSD Bijeljina, prisustvuje i Dodik - "Osjeća se pobjednička energija, ulazimo u finiš kampanje"

U Sali Gradskog bioskopa u Bijeljini danas je održan radni sastanak gradskog odbora SNSD-a Bijeljina. Sastanku je prisustovao i lider stranke i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

BIJELJINA

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina i nosilac odborničke liste Bojan Savić izrazio je zahvalnost svima koji podržavaju koncept koji zastupaju, a čiji je glavni cilj umanjiti podjele i unaprijediti saradnju.

“Ulazimo u finiš kampanje. Osjeća se pobjednička energija, osjeća se da je pobjeda blizu, ispred nas. Ono što smo rekli prošli put to ponavljamo i sada. Hoćemo politiku kukanja i demagogije da zamijenimo odgovornom politikom i politikom rezultata. Naš koncept je jasan. Kao prvo, da manje dijelimo narod, jer je narod sit podjela i svih svađa, a drugo da sarađujemo, na prvom mjestu mi u Bijeljini i Semberiji, a zatim i sa republičkim institucijama, bez kojih Bijeljina i Semberija ne može da uradi jednu veliku stvar”, rekao je Savić.


Prim. Dr Mikajlo Lazić, kandidat za gradonačelnika Bijeljine, istakao je da je današnji dan za njega poseban.

“Osjećamo da u narodu imamo podršku. Ovih prethodnih mjeseci koliko se krećemo među narodom uviđamo da sve više raste podrška zbog čega sam jako zadovoljan i sretan. Narednih 15 dana ćemo učiniti da ta podrška bude još veća i da 6. oktobra slavimo i da malo Bijeljinu pomaknemo i da je ostavimo za nijansu bolju našoj djeci nego što je sada”, rekao je dr Lazić.

„Prije 4 godine Bijeljina je stala, zadnje što smo uradili ovdje je šetalište uz kanal koje smo napravili u saradnji sa prethodnom vlašću pokojnog Miće Mićića“, rekao je na konferenciji za novinare prije sjednice lider SNSD-a Milorad Dodik.

„Jedan cirkus koji je napravljen je započet tako što sam ja nakon lokalnih izbora došao sa najodgovornijim funkcionerima iz republike u želji da napravim dalji dogovor oko 16 tačaka programa koje smo imali dogovoreno sa pokojnim gradonačelnikom. On je od naše posjete napravio cirkus da bi se na tome iživljavao BN i drugi mediji. I ništa od toga nije bilo. Petrović je napravio od Bijeljine rijaliti šou koji ničemu ne služi. Život nije rijaliti, to su realne stvari. On je glavni krivac zašto nisu riješeni imovinski odnosi da bi Bijeljina bila odbranjena sa izgradnjom Drinskog nasipa, ovih dana kad čujem po Evropi kiše i poplave sa strepnjom ustajem svaki dan da pogledam da li se to neće nama desiti. Tad je kasno za pitanja ko je kriv, a on u suštini nije bio sposoban da riješi pitanje imovinsko – pravnih odnosa i mi kredit  koji smo podigli od 500 miliona morali smo da vraćamo a nismo ni počeli da ga realizujemo zahvaljujući nesposobnom tipu“, rekao je Dodik medijima.

16°

Vedro
  • 20:00

    Vedro
    16°C
  • 23:00

    Vedro
    15°C
  • 02:00

    Vedro
    13°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI