Otvoreno pismo predsjednika Miličevića kandidatima, članovima i simpatizerima Srpske demokratske stranke

Otvoreno pismo predsjednika Miličevića kandidatima, članovima i simpatizerima Srpske demokratske stranke prenosimo u cjelosti.

BIJELJINA

Dragi članovi i simpatizeri, 

poštovani kandidati Srpske demokratske stranke,

Danas, ponosno možemo reći: pobjedili smo one koji su pokušali da nas zabrane!

Očekivali su da ćemo se rasipati, da će nas ugasiti kao što su nam gasili račune, znamenja i himne. Ali mi smo se sabrali, ujedinili i podigli glavu, jer znamo da je naša borba mnogo veća od nas samih.

Mi smo VOLJA NARODA.

Iz svega izlazimo jači i složniji, jer volju naroda niko i nikada ne može ugušiti!

Naša snaga leži u časti, dostojanstvu i zajedništvu. Zajedno smo stvorili snagu koja se ne može slomiti.

Organizovali smo se kada su mislili da su nas pobjedili. Izlazimo na izbore kao volja naroda, kao Srpska demokratska stranka, kao emocija svakog patriote u Republici Srpskoj. Naša misija je jasna: RADIMO ZA SRPSKU!

Kao vaš predsjednik, želim da izrazim duboku zahvalnost svakom od vas koji ste, u najtežim trenucima, stali uz nas, imali hrabrosti i borili se za našu Srpsku demokratsku stranku. Vaša predanost i hrabrost je ono što nas pokreće!

Mi ne nudimo iluzije niti lažna patriotska obećanja. Nudimo pravedan i pošten sistem u kojem će svako moći da živi normalno. Mi radimo za Srpsku, za našu zajednicu, za naše porodice!

Republiku Srpsku doživljavamo s emocijom, kao našu otadžbinu, mjesto gde će odrastati naša djeca i unuci. To nije plijen za lično bogaćenje; to je naš dom, za koji se borimo, s čašću i poštovanjem.

Pred svakim od nas je istorijska odgovornost. Ovo je trenutak kada se bez novca, računa, nudeći istinu i pravdu suprotstavljamo nedostojnim i iskvarenim, i to s ponosom!

Naši kandidati, vi ste ključni za našu borbu. Niko vas ne može ni uplašiti niti kupiti. Vaša hrabrost i posvećenost su danas najveći patriotski čin! Borimo se za svaku kuću, za svaku porodicu, za budućnost!

Idemo naprijed, zajedno, da pobjedi VOLJA NARODA!

S poštovanjem,

dr Milan Miličević 

predsjednik Srpske demokratske stranke

25°

Vedro
  • 17:00

    Vedro
    25°C
  • 20:00

    Vedro
    22°C
  • 23:00

    Vedro
    17°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI