Izaberi prije izbora! Samo na Bijeljina danas od 22. septembra

Portal Bijeljina danas u nedjelju, 22. septembra, lansira inovativnu predizbornu anketu u kakvoj do sada sigurno niste učestvovali – "Pogodi sastav gradskog parlamenta"!

BIJELJINA

1. Pripremite se! Upoznajte kandidate

Posjetioci portala Bijeljina Danas već imaju priliku da se upoznaju sa svih 500 kandidata za odbornike u Skupštini grada Bijeljina, uz njihove fotografije i biografije

2. Analizirajte! Proučite rezultate prethodnih izbora u Bijeljini 

U našoj sekciji Lokalni izbori, možete pogledati rezutate i interaktivne grafike sa raspodjelom mandata u svih osam saziva gradskog parlamenta, od prvih izbora održanih 1997. godine, pa sve do prošlih izbora održanih 2020. godine.

3. Prognozirajte! 

U ovoj jedinstvenoj anketi, imaćete priliku da se oprobate u ulozi "političkog analitičara" 😎 i pokušate predvidjeti koji kandidati će biti novi odbornici. Naša platforma omogućava jednostavan i interaktivan način odabira kandidata, a rezultati će biti dostupni u realnom vremenu, pa ćete moći uporediti vlastite prognoze s predviđanjima drugih učesnika.

4. Pratite rezultate u realnom vremenu!

Rang lista svih kandidata za odbornike biće stalno dostupna, a nakon što CIK objavi zvaničnu raspodjelu mandata, rezultati ankete automatski će biti upoređeni sa stvarnim ishodom izbora. Na profilu svakog kandidata, tokom trajanja ankete, biće prikazana vjerovatnoća osvajanja mandata, dok će pored svake liste kandidata biti prikazana predikcija broja osvojenih mandata. Anketa pruža političkim akterima priliku da bolje razumiju kako ih glasači doživljavaju i da sagledaju koliko su njihovi izgledi za osvajanje mandata realni u očima javnosti.

5. Pravila

1. Svaki učesnik mora odabrati 31 kandidata.
2. Nije dozvoljeno odabrati više od 16 kandidata sa jedne liste.
3. Nakon što zaključite vaš izbor, nećete ga moći mijenjati.
4. Anketa će trajati do početka izborne tišine!

Kako bismo spriječili zloupotrebe, učesnici ankete moraju se autorizovati putem Facebooka ili Google naloga (uz garantovanu anonimnost). Takođe, implementirane su dodatne mjere kako bi se osigurala regularnost i "fer igra".

Ne propustite priliku da budete dio izborne atmosfere i učinite predizborni period još dinamičnijim i zanimljivijim! Pratite rezultate, iskoristite priliku da prognozirate ishod izbora, i otkrijte da li ste uspjeli "pogoditi" sastav budućeg gradskog parlamenta.

15°

Umjereno oblačno
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    15°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    15°C
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    13°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI