Nesvakidašnji prizor ispred bijeljinske bolnice – Ponosni tata bijelom kočijom došao po mamu i bebu (FOTO)

Izlazak mame i novorođenčeta iz porodilišta i prvi susret sa ostatkom porodice jedan je od najposebnijih trenutaka u životu roditelja. Jedan tata iz Ugljevika odlučio je da taj trenutak učini još posebnijim i da svoju suprugu i bebu dočeka na nesvakidašnji način.

BIJELJINA

Naime, ponosni tata Božidar Miljanović odlučio je da svoju suprugu Zlatu i njihovu prinovu, ćerkicu Milicu, dočeka ispred bolnice „Sveti vračevi“ u bijeloj kočiji.

Svi koji su se danas u vrijeme otpusta našli u krugu bolnice nisu ostali imuni, pa su mnogi fotografisali i snimali ovaj neobičan prizor.

„Imam svoje konje i svoj fijaker i odlučio sam, kad već imam tu mogućnost, da moju Zlatu i Milicu dočekam kako dolikuje. Milica je inače naše četvrto dijete. Danas je tu cijela naša porodica, jer su i Rade, Sunčica i Marko došli sa mnom kočijom da zajedno dočekamo mamu i bebu“, rekao je ponosni tata Božidar.

Ponosnog tatu pozdravio je i direktor bolnice „Sveti vračevi“, prim. Dr Mikajlo Lazić.

„Želim da se zahvalim dr Mikajlu Laziću jer, da nije njega, sve ovo ne bi bilo ovako. To je čovjek koji zaslužuje sve. On je dva puta operisao našu Sunčicu i spasio naše dijete koje, zahvaljujući njemu, danas ima sretno i bezbrižno odrastanje. Zbog toga mu je naša porodica vječno zahvalna“, rekao je Božidar.

23°

Umjereno oblačno
  • 20:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 23:00

    Umjereno oblačno
    17°C
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    13°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI