Miličević: Pobijedili smo one koji su pokušali da zabrane SDS

Predsjednik Srpske demokratske stranke Milan Miličević kaže da je SDS od svog osnivanja iz svakog ataka na stranku izlazila još snažnija i da ono što je stvorio narod i što je volja naroda niko ne može uništiti.

REPUBLIKA SRPSKA

''Pobijedili smo sve one koji su prljavim političkim igrama pokušali da zabrane SDS. Zaboravili su da je SDS neuništiv i ponovo polomili zube. Ustavni sud je samo potvrdio ono što smo govorili od početka kada smo ukazivali da je CIK donio nezakonitu i neustavnu odluku, s ciljem da nas eliminiše iz političkog života. Da u ovoj zemlji stanuju pravo i moral, ujutro bi podnijeli ostavke svi članovi CIK-a koji su glasali za to da se ne dozvoli SDS-u da izađe na izbore'', ističe Miličević.

Nije SDS, dodaje on, odbranila samo sebe.

''Odbranili smo pravo građana na slobodu udruživanja. Odbranili smo pravo na slobodu političkog djelovanja. Oni koji su u maju glasali za besramnu odluku da nam se ne dozvoli učešće na izborima sada bi javno trebalo da se izvinu i da podnesu ostavke jer su pokazali da ne rade u interesu građana niti po zakonu'', smatra Miličević.

Predsjednik SDS-a posebno se zahvalio čitavom članstvu i simpatizerima stranke koji su u teškim momentima udara na nju stali uz stranku i borili se za nju.

''Očekivali su da ćemo se rasipati, a mi smo se sabrali i ujedinili. Iz svega izlazimo jači i složniji jer volju naroda niko ne može ugušiti'', poručio je Miličević.

17°

Kiša
  • 02:00

    Kiša
    17°C
  • 05:00

    Oblačno
    16°C
  • 08:00

    Oblačno
    15°C
Kiša

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI