Vasilije Perić među mještanima Gornje Trnove: Lista kandidata SDS-a je lista Ugljevičana

Želimo da sačuvamo naš Ugljevik, da sačuvamo od privatizacije RITE “Ugljevik” i naše prirodne resurse, poručio je Vasilije Perić, kandidat Srpske demokratske stranke /SDS/ za načelnika Ugljevika.

REPUBLIKA SRPSKA

Perić je na večerašnjoj predizbornoj tribini SDS-a u Gornjoj Trnovi istakao je u ovom mjestu odakle je ponikao slavni Filip Višnjić pobjeda SDS-a sigurna.

Građane ovog rubnog mjesta ugljevičke opštine podsjetio projekata koje je lokalna vlast uradila proteklih godina.

-Urađeno je mnogo toga, 250 kilometara asfaltnih puteva, 17 vodovoda, od kojih je urađen i ovdje u Gornjoj Trnovi. Podsticali smo privredu i poljoprivredu, brojne sportske terene, izgrađivali školske objekte, stambeno zbrinuli porodice poginulih boraca i ratne vojne invalide sa 150 stambenih jedinica. Pomažemo konstantno naše ugljevičke porodice i imamo poseban program kojim se najvaća pažnja daje najmlađima-naveo je Perić.

Nastavljamo sa projektima i gradnjom cijele opštine, najavio je Perić, a posebno istakao da je za potrebe izgradnje turističkog kompleksa replike rodne kuće Filipa Višnjića urađen projekat.

-I dalje ćemo nastaviti i imati mogućnosti da pomognemo i podržimo i da svim srcim budemo uz vas, mještane legendarne Gornje Trnove, koji ste potomci hajduka Novaka i Filipa Višnjića-naglasio je Perić i pozdravljen gromoglasnim aplauzom.

Nosilac odborničke liste SDS-a Cvjetana Dragonjić istakla je da je lista ove stranke lista Ugljevičana koji su uvijek sa svojim surađanima u neprestanom kontaktu.

-Mi smo svakodnevno sa građanima našeg Ugljevika. Djela svih proteklih godina govore o našem odnosu prema Ugljevičanima. Uvijek smo uz svoj narod, tako je bilo i vazda će tako da bude kod nas u SDS-u-poručila je Dragonjićeva.

Goran Stevanović, kondidat SDS-a za odbornika, mještanin Gornje Trnove zahvalio je na velikom prisustvu sugrađanima i podsjetio da je ova stranka uvijek pobjeđivala u ovom mjestu.

-Hvala vam za podršku koju nam pružate, mi vas nikada nismo iznevjerili-zaključio je Stevanović.

14°

Oblačno
  • 05:00

    Oblačno
    14°C
  • 08:00

    Oblačno
    14°C
  • 11:00

    Oblačno
    19°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI