Narednih dana oblačno vrijeme praćeno pljuskovima i vjetrom

U Bosni jutros je oblačno vrijeme sa kišom uglavnom u sjevernim područjima. U Hercegovini je sunčanije uz umjerenu oblačnost.

BIJELJINA

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme većinom sa slabom kišom. Više padavina prije podne na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. U Hercegovini će preovladavati sunčanije vrijeme uz umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim i večernjim časovima na području Hercegovine su mogući slabi kratkotrajni lokalni pljuskovi – saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između deset i 15, na jugu zemlje do 22 stepena.

U utorak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i deset, na jugu zemlje do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje od 21 do 24 stepena.

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, uglavnom sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između šest i 11, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 14 i 20, na jugu zemlje do 23 stepena.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između osam i 13, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje do 23 stepena, prenosi Bosnainfo.

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa lokalnim pljuskovima. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između osam i 13, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje do 24 stepena.

15°

Umjereno oblačno
  • 02:00

    Umjereno oblačno
    15°C
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    14°C
  • 08:00

    Umjereno oblačno
    15°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI