Take Over fest Bijeljina: Uživo pratite "borbu" bendova!

U okviru prvog izdanja Take Over festa za subotu je planirana poslastica za ljubitelje dobre žive svirke!

BIJELJINA

U Praha pubu u Bijeljini će 20. jula biti održan Battle of the Bands. Nastupaju dva sjajna benda - MayDay iz Beograda i domaći Lavirint.

Bendovi će se “boriti” na dvije bine, a dobar zvuk biće začinjen rasvjetom i specijalnim efektima.

Početak je u 21,00h uz live stream putem YouTube.

Ideja organizatora Take Over festa je bila da “staru dobru umjetnost” vrati na velika vrata u modernom stilu i na jednom mjestu okupi mlade i njihove roditelje, ljubitelje muzičke i likovne umjetnosti.

Festival je počeo 15. jula otvaranjem izložbe hiper-realističnih likovnih radova rađenih olovkom autora Mladena Mićića i radova sa futurističkom vizijom automobila koji su nastali prije 20 godina čiji je autor Kristijan Kubatlija.

Izložba je privukla veliku pažnju građana, koji su sa oduševljenjem posmatrali izložene likovne radove.

Festival ima i humanitarni karakter, tako da je novac za liječenje malog Sergeja prikupljan i tokom izložbe u galeriji, a u Praha pabu će pored kutije za prikupljanje priloga koja će biti postavljena u bašti, tokom trajanja live streama biti prikazivani brojevi računa za uplate pomoći porodici Vasić.

-Pozivamo sugrađane da nam se pridruže, obećavamo ne samo dobru, već prije svega kvalitetnu zabavu, poručuju organizatori Take Over festa.

20°

Umjereno oblačno
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 08:00

    Umjereno oblačno
    22°C
  • 11:00

    Vedro
    32°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI