Koji su letnji trendovi u modi koje muškarci treba da slede?

Leto je skoro već tu, a kao godišnje doba koje karakteriše slobodan duh, sa sobom donosi i izobilje inspiracije za nove trendove u modi i životnim stilovima.

Moda i ljepota
FOTO: Depositphotos

Postoje neke ključne komponente koje mogu nadograditi izgled i podići ga na viši nivo, a u pitanju su stvari koje uglavnom nisu dominantne, ali i te kako čine izgled boljim.

Igrajte se sa kombinacijama, isprobavajte različite elemente i na taj način ćete pronaći idealan izgled koji može biti nešto što je u trendu, a usaglašeno sa nekim ličnim nahođenjima.

Kvalitetne italijanske muške cipele

Cipele igraju vrlo važnu ulogu pri izboru odevne kombinacije, a pogotovo kada želite da ostavite nekakav utisak. Upravo italijanske muške cipele važe za one koje su najvišeg kvaliteta i od najboljeg materijala.

Velike veštine uložene u pravljenje italijanskih muških cipela se vide i na samoj obući. U zavisnosti od toga kakav izgled želite da postignete, postoje i tipovi italijanskih muških cipela – možda želite nešto poput mokasina koje su malo ležernijeg tipa, ili pak tražite neki par klasičnih kožnih cipela koji ide uz profesionalniju odeću.

U svakom slučaju, vodite računa o kombinovanju, kako ne bi izgledalo neodmereno – nije poenta samo uklapati komplementarne boje, već je važno i da sve ide zajedno. Lepša polovina u tome može značajno pomoći, ili pak neko drugi ko ima oka za detalje.

Popularne note muških parfema

Da li ste razmišljali da malo promenite svoju paletu tipičnih parfema i istražite druge opcije, pogodnije za leto? Ukoliko je odgovor da, ovo su note koje bi trebalo da isprobate kada su muški parfemi u pitanju.

Oni sa egzotičnim notama limuna i ananasa uneće svežinu i pravu letnju aromu koja će biti pravo osveženje. Druge note u muškim parfemima, pored citrusa, mogu biti i kombinacije oštrijih nota poput đumbira, koji u kombinaciji sa vanilom daje idealni balans.

Naravno, ne smemo izostaviti sveže, morske muške parfeme, koji u sebi sadrže i čempres, mineralni mošus, kao i miris kedrovine, a koji su idealni za letnju večernju varijantu.

Ako ipak želite nešto jače i više maskulino, a i dalje letnje, kombinacija cimeta, crvene mandarine, kao oni koji sadrže miris duvana, biće dobar izbor.

Srebrne narukvice koje zaokružuju izgled

Pored satova, muškarci se obično ne odlučuju za nadograđivanje izgleda različitim vrstama nakita. Ključ za zaokruživanje izgleda je nekad upravo u nakitu.

On ne mora da bude izrazito krupan i upadljiv, već može biti nešto poput srebrne narukvice. Naravno, i ovde je važno da se vodi računa o uklapanju, pa tako postoje i različite vrste za različite prilike.

Jednostavna chain narukvica ide uz neki izgled za svaki dan, dok malo kompleksnija srebrna narukvica sa više elemenata ili ona sa pločicom može biti pravi izbor za elegantniji izgled. Možete i kombinovati više modela sa različitim dizajnom, ili pak sa satom, ukoliko mislite da bi se lepo uklopilo.

Kada su u pitanju srebrne narukvice, važno je obratiti pažnju i na to kako pristaje, kao i kakva je veličina. Trebalo bi izmeriti zglob pre kupovine, ukoliko niste ranije posedovali narukvicu, kako ne biste morali da vršite zamenu ili naknadno skraćivali.

13°

Vedro
  • 23:00

    Vedro
    13°C
  • 02:00

    Vedro
    13°C
  • 05:00

    Vedro
    12°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI