12. Moto skupu u Batkoviću

Bijeljina, 12. Moto skupu u Batkoviću Batković

Moto klub "Krečar" već 12 godina okuplja ljubitelje motora, dobre muzike, i pravih vrijednosti. Ovogodišnji moto skup održaće se 12. i 13. jula u Batkoviću kod Bijeljine.

- Naš moto skup nije samo događaj, već manifestacija zajedništva, ljubavi i sjećanja, prožeta nezaboravnim trenucima i prijateljstvima, poručili su iz MK "Krečar".

PROGRAM MOTO SKUPA:

Petak, 12. jul - Otvaranje kampa

Nastupi eminentnih rok grupa Druga dimenzija i Arka

Subota, 13. jul - Veče sa jednom od najvećih rok zvijezda naših prostora, Neletom Karajlićem.

Ulaz je 10 KM.

- Skup nije samo prilika za druženje i uživanje u sjajnoj muzici, već ima i humanitarnu misiju. Sav prihod od manifestacije biće doniran porodici našeg nastradalog brata Darka, kako bismo im pomogli i pokazali da nisu sami. Pozivamo sve ljubitelje motora, rok muzike i sve poštovaoce lika i djela našeg Marka i Darka da nam se pridruže na ovom posebnom događaju. Dođite da se zajedno sjetimo naših prijatelja, uživamo u vrhunskoj svirci i podijelimo trenutke koje ćemo dugo pamtiti, poručili su organizatori.

Moto klub Krečar je nastao 2012. godine nakon tragične smrti Marka Nikolića, nakon čega su se njegovi drugovi udružili i osnovali ovaj moto klub u njegovu čast.

Najave događaja

20°

Umjereno oblačno
  • 05:00

    Umjereno oblačno
    20°C
  • 08:00

    Umjereno oblačno
    22°C
  • 11:00

    Vedro
    32°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI